E-mail niet goed zichtbaar? Klik hier voor de online versie.
BESPAARMAIL
14 juli 2012
Deze maand in uw Bespaarmail:
- Onbezorgd op vakantie
- Zonnepanelen nieuws- update
- Help ons (en uw vrienden/ familie) en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 100,-
Onbezorgd op vakantie

Inbrekers kiezen rond deze tijd van het jaar bij voorkeur woningen waarvan de bewoners op vakantie zijn. Met onderstaande producten laat u ze denken dat u thuis bent.

Internet Control Station
NIEUW!
 
 
Bedien uw verlichting, apparaten en zonwering overal ter wereld via het internet of met uw iPad, iPhone of Android smartphone/tablet. Gratis “KlikAan” app beschikbaar. 
Home Control
Station
26 beoordelingen 
 
De Home Control Station is net zo onvoorspelbaar als u zelf. Met dit slimme kastje schakelt u verlichting op willekeurige tijden of volgens vaste schema's. Eenvoudig in te stellen.
Digitale Tijdschakelklok
9 beoordelingen 
 
Met deze voordelige digitale tijdschakelklok kunt u verlichting willekeurig of volgens vaste schema's schakelen. Met het extra grote display is het eenvoudig te bedienen.
Zonnepanelen nieuws- update
 
NIEUW: Sunkit BLACK
Nieuw in ons assortiment is Sunkit BLACK. Dit complete zonnepanelensysteem is vergelijkbaar met de normale Sunkit systemen, maar dan geheel in zwart uitgevoerd, waardoor het geheel een esthetisch verantwoord uiterlijk krijgt. De zonnecellen, het frame van de panelen en de zichtbare montage onderdelen zijn zwart.

Prijzen 3-4% verlaagd
Voor het derde kwartaal van 2012 hebben wij wederom betere inkoopprijzen gekregen. Onze prijzen zijn daarom direct met nog eens 3-4% verlaagd. Systemen van onze kwaliteit zijn nergens anders goedkoper verkrijgbaar.

Subsidiedrukte
We zijn erg blij met de grote vraag naar onze zonnepanelen. Hierdoor was het de afgelopen weken echter zo druk dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn geweest. Inmiddels hebben we maatregelen getroffen. Na Jesse en Thom, versterkt nu ook Cinthia sinds 3 weken ons team.

Nieuwe prijzen online
Bekijk de nieuwe prijzen op onze website en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk de zonnepanelen >
ACTIE: Help ons en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 100 euro!

Sinds 2007 is het geven van advies, het leveren en installeren van zonnepanelen een belangrijke activiteit van Eco Pro (= Bespaarbazaar.nl).

Nu een groter publiek interesse blijkt te hebben in zonnepanelen, willen wij graag meer bekendheid geven aan onze unieke voordelen:

1) Kwalitatief hoogwaardige systemen
2) Laagste prijzen
3) Betrouwbaar advies en uitstekende service

Wilt u ons (en vrienden/ familie) helpen?
Gebruik dan onderstaande Social Media Buttons en tip uw vrienden en familie over onze voordelige zonnepanelen. Ze zullen u dankbaar zijn als ze ons aanbod en prijzen vergelijken met andere aanbieders of collectieve inkoopacties :)

Als dank verloten wij een cadeaubon t.w.v. 100 euro onder de deelnemers.
Volgende maand wordt de winnaar bekend gemaakt via deze bespaarmail. 

Onderstaand de buttons.
Alvast bedankt voor uw hulp!
BespaarBazaar.nl
info@bespaarbazaar.nl
T +31 (0)45 562 27 22
Lindelaufer Gewande 31
6367 AZ Voerendaal