E-mail niet goed zichtbaar? Klik hier voor de online versie.
BESPAARMAIL
9 september 2012
Deze maand in uw Bespaarmail:
Vorige maand zijn we er voor de eerste keer niet aan toegekomen de bespaarmail te versturen. De oorzaak hiervan was de grote vraag naar onze zonnepanelen. Deze maand hebben we wel weer leuke nieuwe producten en nieuws voor u.
Nieuwe producten
Energie besparen met Plugwise
 
Met Plugwise kunt u uw energieverbruik meten en apparaten schakelen. De kracht van het Plugwise platform schuilt in zijn eenvoud. 
Plugwise Smile voor slimme meter
 
Met de Plugwise Smile is eenvoudig real time inzicht te krijgen in de energiekosten voor zowel elektra als gas via een smartphone of tablet.
Mooni Turner op zonne energie
 
 De Led Turner is het hele jaar door te gebruiken. Laadt het lichtje overdag op en draai het bij schemering om voor het effect van een gezellig waxinelichtje.

Losse omvormers Mastervolt en SMA
 
De omvormers van Mastervolt en SMA zijn nu ook los op onze website te vinden. Vergelijk de specificaties en prijzen, of bestel ze los.
Montage materiaal zonnepanelen
 
Werkschakelaars, solarkabel, AC kabel, klemmen, Lightboxen, RVS bouten en moeren. Het is nu allemaal los te bestellen en uit voorraad leverbaar.
Mooni Ray
  
 
De Ray is een strakke, stoere solar lamp die een vijver, pad of planten perfect verlicht. De Ray is eenvoudig neer te zetten, zonder gedoe met draden.
Nieuw: Showroom met afhaalbalie

Afhaalbalie

Sinds vorige maand kunt u in het winkelmandje kiezen voor "afhalen in Voerendaal (Limburg)". U betaalt dan geen verzendkosten. Handig als u in de buurt woont of bent. Bestellingen vanaf 49 euro worden gratis verzonden in heel Nederland en België.

Showroom
Heeft u vragen over uw zonnepanelen offerte? Of wilt u onze zonnepanelen, omvormers en montage materialen graag bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom.

Afspraak maken
Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom via:
verkoop@eco-pro.nl
Zonnepanelen nieuws- update

Subsidie AgentschapNL, stand van zaken
Vanaf de start van de regeling op 2 juli zijn er tot donderdag 30 augustus 21.644 aanvragen binnengekomen. In totaal is er subsidie aangevraagd voor € 12.401.811.
Dit betekent dat er nog € 9.148.189 subsidiebudget beschikbaar is.
(bron: website AgentschpNL)

Meer informatie over deze subsidieregeling >


Limburgse Energie Subsidie (LES), stand van zaken
Woont u in Limburg? Dan kunt u beter gebruik maken van de Limburgse Energie Subsidie. Hier krijgt u € 1.000,- subsidie in plaats van € 650,-. De landelijke subsidie is niet te combineren met andere subsidieregelingen. 

Op de website van de Limburgse Energie Subsidie is te lezen dat er nog voor 6-7 weken budget is. U kunt de LES pas aanvragen als de zonnepanelen geplaatst en betaald zijn. Als u nog gebruik wilt makn van de LES moet u er dus snel bij zijn. 

Meer informatie over deze subsidieregeling >


Nieuwe referenties
Bent u benieuwd naar wat de ervaringen zijn van andere klanten met onze zonnepanelen? Waarom besloten zij zonnepanelen te plaatsen, waarom kozen ze voor onze panelen en hoe is alles verlopen?

Bekijk de nieuwste referenties op onze website >

BespaarBazaar.nl
info@bespaarbazaar.nl
T +31 (0)45 562 27 22
Lindelaufer Gewande 31
6367 AZ Voerendaal