Het laatste nieuws op gebied van zonne-energie
afmelden | online lezen
 
Deze maand in uw Bespaarmail:
Webshop maart
Volta wint grote aanbesteding voor zonnepanelen
Volta Solar registreert 7000ste installatie in SolarEdge
“6 miljoen huishoudens met in totaal 80 miljoen zonnepanelen in 2023”
Hoeveel kunt u verdienen met zonne-energie?
Bespaarbazaar.nl
zonnepanelen en
energiebesparing
Levert samen met Essent
Nu in onze webshop
raamfolie

Venster isolatiefolie

Deze transparante venster isolatiefolie van Ecosavers is ontwikkeld voor uw ramen. Er gaat minder warmte verloren en condens op de ramen wordt tegengegaan.

bekijken
smartfan

SmartFan 

Eenvoudig op uw hout-, gas- of speksteenkachel zetten en uw kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Door het optimaal gebruiken van de warmte bespaart u 15-20% op uw brandhout of gasverbruik.

bekijken
tochtband

Tochtband E model

Met deze tochtband kan in een jaar 4m³ gas per meter tochtstrip worden bespaard. Voor een gemiddelde woning met 2 buitendeuren en 5 ramen betekent dit 140m³ gas t.w.v. €84,- 

bekijken
Volta Limburg wint Europese aanbesteding “Waterschapsbedrijf Limburg breed toepassen zonnepanelen”
zonneveld

Volta Limburg heeft de aanbesteding gewonnen voor de realisatie van grootschalige zonnepaneleninstallaties op 11 rioolwaterzuiveringsinstallaties en vrije terreinen van Waterschapsbedrijf Limburg. Volta Solar treedt binnen het  project op als uitvoerende partij en neemt het gehele traject onder haar hoede. 

Lees meer
Volta Solar registreert 7000ste installatie in SolarEdge
solaredge
Voor al onze klanten met een Solaredge omvormer maken wij een monitoringsportal aan. Zo kunnen ze online en via een app de werking van hun zonnepanelensysteem bekijken. Vandaag hebben wij de 7000ste installatie met een Solaredge omvormer opgeleverd.
Lees meer
“6 miljoen huishoudens met zonnepanelen in 2023”
zonnepanelen

Volgens onderzoeksbureau Good! zullen er tegen eind 2023 zo’n 80 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd zijn op de Nederlandse daken. Dit komt neer op zo’n 6 miljoen huishoudens die hun eigen energie opwekken met zonnepanelen.

Lees meer
Vrijblijvend advies en offerte zonnepanelen
dakcheck
Wilt u ook weten hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen en/of een zonneboiler? Vraag nu binnen 2 minuten uw gratis dakcheck aan!

1. Onze adviseurs evalueren uw persoonlijke situatie en berekenen welke en hoeveel zonnepanelen u nodig heeft.

2. Binnen enkele dagen krijgt u een vrijblijvend advies voor de indeling van uw dak inclusief de kosten en de verwachte opbrengst.
Lees meer
Levert samen met essent