Het laatste nieuws op gebied van zonne-energie
afmelden | online lezen
 
Deze maand in uw Bespaarmail:
Webshop mei
Dries Roelvink ruilt zijn zonnebank voor zonnepanelen
Gemeente Stein start grootschalig zonnepanelenproject
Eerste kwartaal 2018 zeer gunstig voor zonnepaneelbezitters 
Vacatures bij Volta Solar
Nog subsidie beschikbaar voor zonnepanelen voor sportclubs
Bespaarbazaar.nl
zonnepanelen en
energiebesparing
Levert samen met Essent
Nu in onze webshop
ecosavers

Ecosavers enkele doordrukstekker

Deze Enkele Doordrukstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom. Het is zowel een verklikker als een schakelaar.

bekijken
energiemeter

Mini energiemeter

Meer inzicht in uw energieverbruik! De EcoSavers Energie Meter Mini meet het energieverbruik en berekent de kosten van gekoppelde apparatuur.

bekijken
zebra powerbank

Powerbank op zonne-energie

Deze Powerbank wordt opgeladen d.m.v. het geïntegreerde zonnepaneel of via de USB uitgang van uw computer. 

bekijken
Dries Roelvink ruilt zijn zonnebank voor zonnepanelen
dries roelvink

Energiedirect.nl heeft Dries Roelvink een mooi aanbod gedaan: Gratis zonnepanelen in ruil voor zijn zonnebank. Wie kan dat nou weerstaan? Volta Solar is service partner van energiedirect.nl voor zonnepanelen en regelt alles van advies tot installatie en nazorg. Bekijk het aanbod van energiedirect.nl op energiedirect.nl/zonnepanelen.

Lees meer
Gemeente Stein van start met grootschalig zonnepanelenproject
stein
De gemeente Stein is van start gegaan met een grootschalig zonnepanelenproject waarmee ze 200 daken binnen de gemeente van zonnepanelen wil voorzien. Afgelopen vrijdag tekenden de gemeente Stein en Volta Limburg een samenwerkingsovereenkomst. Dochteronderneming Volta Solar gaat het project uitrollen.
Lees meer
Eerste kwartaal 2018 zeer gunstig voor zonnepanelenbezitters
q1

Het eerste kwartaal van dit jaar was een zeer goed kwartaal voor zonnepanelen. Dat kwam met name door de maand februari, stelt energiebedrijf Essent. De opbrengst over de eerste maanden van 2018 lag ruim 20 procent hoger dan langjarig gemiddeld.

Lees meer
Investeer nu in een goede toekomst, voor jezelf én voor het milieu
vacature
Wil jij ook meewerken aan een duurzame toekomst? Wij hebben weer diverse vacatures! Volta Solar (Heerlen) is één van de grootste spelers op het gebied van zonne-energie in Nederland en België. Wij gaan ons team uitbreiden met onder andere loodgieters, monteurs, elektriciens, adviseurs, en meer!
Lees meer
Nog €2,1 miljoen subsidie beschikbaar voor zonnepanelen voor sportclubs
eds

Nadat eind januari van dit jaar de subsidiepot bijna uitgeput was, werd er enkele weken later €2 miljoen extra beschikbaar gesteld voor de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS).De EDS richt zich op energiebesparing bij sportverenigingen en sportstichtingen.

Lees meer
Levert samen met essent