E-mail niet goed zichtbaar? Klik hier voor de online versie.
BESPAARMAIL
9 juni 2012
Deze maand in uw Bespaarmail:
- Nieuwe producten
- Vaderdag- aanbieding, speciaal voor Hans Schoenmakers
- Alles over de nieuwe landelijke subsidie op zonnepanelen
Nieuwe producten
Shower Indicator
 
 
De Shower Indicator geeft een vriendelijke indicatie van de douchetijd met LED licht. De Shower Indicator werkt op waterkracht en is eenvoudig te plaatsen.
SMA Sunny Beam
  
 
Met de SMA Sunny Beam kunt u de prestaties van uw zonnepanelen draadloos uitlezen en bewaken. De meetgegevens kunt u tevens op de PC uitlezen.
5 in 1 Falcon

 
De Falcon is een campinglamp, radio, powerbank, batterijoplader en persoonlijk alarm in 1. Op te laden via dynamo, zon of USB.

Piet Paulusma
USB Weerstation
 
Lees de meetgegevens van dit weerstation uit op de PC. Wordt geleverd met alle draadloze sensoren en software voor uitlezen op de PC via USB.
Solar Batterijen en Acculader
 
Met deze Quartz zonne oplader van A-Solar kunt u oplaadbare AA en AAA batterijen opladen, of de accu van uw (film)camera van 3,7V tot 7,4V.
5 in 1 Panther
  
 
De Panther is een LED zaklamp, radio, powerbank, batterijoplader en persoonlijk alarm in 1. Op te laden via dynamo, zon of USB.
Vaderdag Aanbieding met gratis verzending
Handig voor vader: De Supercharger van A- Solar. Deze kleine solar/ USB oplader is makkelijk mee te nemen. Nooit meer een lege accu!

Verkrijgbaar voor de iPhone, iPod, Nokia, Blackberry en HTC.

Aanbieding!

Van 29 voor slechts 19 euro
incl. gratis verzending!

Geldig t/m donderdag 14-06-2012
OP=OP


Landelijke subsidie op zonnepanelen (i.p.v. BTW verlaging)

Vorige maand maakte de kunduz coalitie bekend dat de BTW op zonnepanelen eventueel verlaagd zou worden naar 6%. Al snel bleek dit op korte termijn niet haalbaar, daarom is besloten een nieuwe subsidieregeling op zonnepanelen in het leven te roepen.

Na enkele weken wachten werden vrijdagmiddag de definitieve details bekend.

De belangrijkste punten op een rij:
- De regeling is alleen voor particulieren toegankelijk.
- Per installatie wordt 15% van de aanschafwaarde op de materialen gesubsidieerd, met een maximum van € 650,-, wat overeenkomt met 3500 Wp.
- Samenloop met andere subsidies wordt uitgesloten.

Landelijke of lokale subsidie gebruiken?
Kunt u gebruik maken van andere lokale subsidieregelingen? 
Dan adviseren wij u te vergelijken met welke regeling u het voordeligst uit bent, want u mag ze niet beide gebruiken. Via www.energiesubsidiewijzer.nl kunt u snel opzoeken welke regelingen er eventueel nog meer beschikbaar zijn voor u.

Optie 1) Lokale regeling
Bent u voordeliger uit met een lokale regeling? 
Wacht dan niet tot juli. Zeker als uw lokale regeling (zoals de LES) een open einde heeft.
Mocht u nog een offerte nodig hebben voor zonnepanelen of een order willen plaatsen voor de drukte die in juli wordt verwacht, dan horen wij het graag.

Optie 2) Landelijke regeling
Is er geen aantrekkelijkere lokale regeling mogelijk en wilt u de landelijke subsidie aanvragen? Vanaf 2 juli kunt u uw aanvraag met uw DigiD indienen en met een getekende offerte. 

Wij adviseren u zo snel mogelijk een offerte aan te vragen die voldoet aan de gestelde eisen voor de regeling. Deze kunt u bij ons via de website aanvragen voor het gewenste pakket zonnepanelen.

De offertedatum wordt op 2 juli gezet. In de offerte/ overeenkomst wordt een ontbindende voorwaarde opgenomen, waarin staat dat u de overeenkomst mag ontbinden als u geen subsidie krijgt toegewezen.

En verder?
- De regeling zal open gaan vanaf 2 juli 2012.
- Wij adviseren de aanvraag ook direct in te dienen, want de kans bestaat dat het budget voor ongeveer 30.000 installaties snel vergeven is.
- U kunt de subsidie aanvragen met DigiD via het elektronisch loket van Agentschap NL met de digitale versie van de getekende offerte.
- Direct nadat u de toewijzing heeft gekregen, wordt de subsidie uitbetaald.
- De installatie dient vervolgens binnen 6 maanden geplaatst te worden.
- Agentschap kan achteraf een betaalbewijs als controle opvragen.

Via de deze link kunt u de brief van Minister Verhagen aan de Tweede Kamer terugvinden, met de informatie over de landelijke regeling.

Ten slotte
Vanaf juli kunt u bij ons uw zonnepanelen betalen bij aflevering met de pinpas. Een dag voor levering betalen is dan niet meer nodig. Verder zijn wij een leuke actie begonnen waarmee u 2 zonnepanelen kunt uitsparen. Kijk op de website voor meer informatie hierover.

BespaarBazaar.nl
info@bespaarbazaar.nl
T +31 (0)45 562 27 22
Lindelaufer Gewande 31
6367 AZ Voerendaal