E-mail niet goed zichtbaar? Klik hier voor de online versie.
BESPAARMAIL
11 april 2011
Nieuwe producten april
Deze maand beginnen we weer met veel nieuwe leuke en slimme bespaarproducten in ons assortiment. Onderstaand vindt u een selectie.
Opvouwbaar Waterflesje

We gooien per dag meer dan 500.000 plastic flesjes weg. Een waterflesje in de winkel is even duur als 325 liter kraanwater.
Deze 500 ml hervulbare waterfles is opvouwbaar en daardoor eenvoudig in uw zak of tas overal mee naartoe te nemen.

€ 6,95
  FacebookTwitterHyves
Keukendouches

Deze waterbesparende keukendouches zijn omstelbaar van straal naar sproei. Bespaar 50% op uw waterverbruik, zonder verlies van comfort.
Doordat de keukendouches zijn uitgerust met een kogelgewricht kunt u de keukendouche naar alle kanten van de wasbak draaien.
vanaf
€ 9,95
  FacebookTwitterHyves
Campinglampen en radio’s

Het kampeerseizoen staat weer voor de deur. Ook dit jaar hebben wij weer de nieuwste campinglampen toegevoegd aan ons assortiment. Onze lampen zijn oplaadbaar via het stopcontact, autolader, zonne- energie of met een dynamo. U heeft dus altijd en overal licht.
vanaf
€ 14,95
  FacebookTwitterHyves
Iedereen aan de waterbesparende douchekop!
Elk jaar verspillen we 600 miljoen (!) douchebeurten, omdat slechts de helft van de Nederlanders een douchekop gebruikt die water bespaart. Zo blijkt uit onderzoek van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

Wist u dat er geen verlies aan comfort is met een waterbesparende douchekop? Een waterbesparende douchekop laat minder water door, maar het douchegevoel is hetzelfde.

Gebruikt u nog geen waterbesparende douchekop, of kent u iemand die nog geen waterbesparende douchekop gebruikt? Deze maand kunt u profiteren van de onderstaande exclusieve aanbiedingen.
Douchekop 3 standen

Bent u toe aan een nieuwe douchekop? Deze waterbesparende douchekop van Neoperl  is van uitstekende kwaliteit. De douchekop heeft 3 standen, van een zachte tot een hele harde straal. Indien gewenst kunt u ook een nieuwe doucheslang en glijstang mee bestellen.

Een waterbesparende douchekop bespaart gemiddeld 10.000 liter water en 45 m3 gas per jaar ter waarde van 45 euro. Deze douchekop verdient u in 4 maanden terug.
€ 19,95
€ 14,95


geldig t/m 30 april

42 beoordelingen
FacebookTwitterHyves
Ecobooster Douche

Wilt u uw eigen douchekop behouden en zelf bepalen wanneer u water bespaart? Met de Ecobooster kan met een simpele druk op de knop van waterbesparing op volle straal omgeschakeld worden. De Ecobooster kan eenvoudig gemonteerd worden tussen handdouche en doucheslang. De EcoBooster past altijd!

De Ecobooster bespaart gemiddeld 10.000 liter water en 45 m3 gas per jaar ter waarde van 45 euro. Deze Ecobooster verdient u in 3 maanden terug.
€ 16,95
€ 10,95


geldig t/m 30 april

1 beoordelingen
FacebookTwitterHyves
Waterbespaarder douche

Maak van uw bestaande douchekop een waterbesparende douchekop. Dit is de goedkoopste manier om veel water en gas te besparen. De douche waterbespaarder past in iedere douchekop. Draai de slang los van uw douchekop, plaats de waterbespaarder in de douchekop en draai de slang terug op de douchekop. U heeft nu een waterbesparende douchekop!

De waterbespaarder bespaart gemiddeld 10.000 liter water en 45 m3 gas per jaar ter waarde van 45 euro. Deze waterbespaarder verdient u in 1 maand terug.
slechts
€ 3,75

10 beoordelingen
FacebookTwitterHyves
Wist u dat...
BespaarBazaar.nl sinds kort ook te vinden is op Nudge?
Nudge is hét consumentenplatform voor nieuwe initiatieven op gebied van duurzaamheid. Kijk dus snel op hun site, schrijf u in en geef uw mening over  BespaarBazaar.nl.
Naar Nudge.nl >>

BespaarBazaar.nl zich vandaag heeft aangesloten bij de Eco Kadobon?
Vanaf vandaag kunt u ook bij BespaarBazaar.nl betalen met de Eco Kadobon. De eco kadobon is een online cadeaubon die bij vele leuke milieuvriendelijke webwinkels te besteden is. Naar EcoKadobon.nl >>

Gulpener bier afgelopen vrijdag het eerste 'klimaatneutraal' bier op de markt heeft gebracht?
Gulpener heeft vrijdag als eerste bierbrouwer klimaatneutraal ecologisch bier gelanceerd. Het product wordt onder de naam Limburgs Land Ur-Weizen op de markt gebracht. BespaarBazaar.nl was afgelopen vrijdag bij de lancering op symposium Locallicious  Bekijk hier een item uit het programma Vroege Vogels over het nieuwe bier van Gulpener.

Wij de afgelopen weken honderden producten blijvend in prijs hebben verlaagd?
Voor veel producten hebben wij betere inkoopprijzen gekregen. Dit voordeel geven wij graag door aan u. Zo zijn onze zonnepanelen bijvoorbeeld 10% in prijs verlaagd, alle producten van KlikAanKlikUit zijn 10% in prijs verlaagd en alle producten van het merk Go Green zijn zelfs 10 tot 20% in prijs verlaagd.

Er weer nieuwe producten aan de categorie opruiming zijn toegevoegd?
We hebben weer enkele producten in de categorie opruiming geplaatst. Dit betekent dat u deze producten met veel korting kunt kopen, zolang de voorraad strekt. Naar de koopjes >>
BespaarBazaar.nl
info@bespaarbazaar.nl
T +31 (0)45 562 27 22
Valkenburgerweg 87
6367 GT Voerendaal